FIFA 12

Langer spelen in FIFA 12 PC demo

FIFA 12
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Vanmorgen is de langverwachte demo van FIFA 12 uitgekomen, waardoor je eindelijk het nieuwste deel in de FIFA-reeks aan de tand kunt voelen. Eén belemmering voor veel FIFA-fanaten is dat er slechts met een tijd per helft van 3 minuten gespeeld kan worden. FIFA Benelux heeft een simpel bestandje als download beschikbaar gesteld waardoor dit makkelijk aan te passen is.

Een Nederlandse en Engelse handleiding om het ini bestand te installeren zit in het .zip-bestand. Doordat een variabele de lengte per helft aangeeft kun je zelf aangeven hoelang je helft duurt, of dit nou 3, 5 of 10 minuten is, je hebt het zelf in de hand. Net als de speelduur is ook de moeilijkheidsgraad zeer gemakkelijk aan te passen.

Ga naar de download

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012