FIFA 12

Kwalificatie Europese World Cyber Games

FIFA 12
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Deze week maakte de WCG organisatie de Europese World Cyber Games competitie van dit jaar bekend: de Samsung European Encounter. Het toernooi gaat plaatsvinden op 17 t/m 19 augustus 2012 tijdens GamesCom in Keulen (Duitsland). De bijhorende kwalificatietoernooien gaan zondag 29 juli al plaatsvinden.

Zowel Nederland als België hebben beiden één spot per spel toegewezen gekregen (1x Starcraft II en 1x FIFA 12). Dit brengt het totaal op vier spots voor Nederland en België.

Aangezien het erg kort dag is heeft de E-sportsbond in samenwerking met PROG4MER besloten om zondag 29 augustus een online kwalifier te houden op de PS3. Tijdens de Samsung European Encouter wordt FIFA 12 op de PC gespeeld.

Inschrijven voor de kwalifier kan op www.prog4mer.com.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012