FIFA 12

Internationale FIFA 12 cover

FIFA 12
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Gisteren kregen we al de Engelse en Spaanse versie van de FIFA 12 cover te zien, vandaag is het de beurt aan de internationale versie. Zoals verwacht staat Manchester United aanvaller Wayne Rooney op de cover. De Engelse spits wordt vergezeld door Kaká, zoals eerder al het geval was bij de cover van FIFA 11. Omdat er geen Nederlandse of Belgische versie zal komen, zul je deze cover in de Benelux tegenkomen op 30 september, de dag dat FIFA 12 uitkomt in de Benelux.

Voor de Spaanse en Engelse cover kun het artikel van gisteren nog eens nalezen. Benieuwd naar de Australische, Russische, Franse en Italiaanse cover? Neem dan eens een kijkje op het Flickr account van EA Sports.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012