FIFA 12

[Update] FIFA 12 winter update nu te downloaden

FIFA 12
@fifabenelux

De FIFA 12 winter update is nu te downloaden. De update bevat alle transfers die zijn gemaakt in januari en om de update binnen te halen, moet je het volgende doen: Customise FIFA > Edit Teams > Change Squads/Rosters > Download Updates. Speel je in het Nederlands dan is de procedure als volgt: FIFA Aanpassen > Teams Bewerken > Teams/Selecties Wijzigen > Updates Downloaden.

Update: Ook FIFA Football op de PlayStation Vita krijgt binnenkort een update. Dit laat community manager Romily Broad via Twitter weten: “They’re still running tests on the Vita update. Will happen soon though.

De community manager vermeldde ook dat er een fout is gemaakt in de update en dat met name de ratings van Liverpool: “I can confirm an error was made in the Liverpool ratings. Gonna find out if/when that can be fixed today I hope.

Als laatste had hij ook een simpele oplossing voor als het updaten niet wil lukken: “By the way, if you’re finding the squads update for FIFA 12 failing: Simple fix – delete the UGC file from your console and try again.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste FIFA-nieuws volg dan FIFA Benelux via Twitter of neem eens een kijkje op ons YouTube kanaal.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012