FIFA 12

[update] FIFA 12 Demo: The Day After

FIFA 12
@fifabenelux

De afgelopen dagen heeft de crew de FIFA 12 demo helemaal grijs gespeeld en ondertussen hebben we ook nog honderden vragen beantwoord via Twitter. En dat allemaal tussen de bedrijven door! Mocht je nog steeds met een prangende vraag of probleem zitten, laat het ons weten via @fifabenelux. Omdat er de afgelopen dagen zoveel FIFA activiteit is geweest (en nog steeds) hebben we voor jullie de belangrijkste punten even onder elkaar gezet.

Mocht je overigens onze FIFA 12 release party prijsvraag gemist hebben, je hebt nog tot woensdag de tijd om mee te dingen naar een VIP arrangement of een van de andere toegangskaarten.

Speelduur
Elk jaar downloaden we weer vol vreugde de FIFA demo en élk jaar komen we erachter dat drie minuten per helft veel te kort is. Gelukkig is daar ook dit jaar een oplossing voor. Met dit bestand is het mogelijk om de speelduur te veranderen en naar eigen wens aan te passen. Om te weten waar het bestand moet komen, hebben we een duidelijke beschrijving meegeleverd.

Messi in de arena
Ben je het zat om te spelen in de arena met Rooney? Probeer dan deze patch eens. Naast wat kleine verbeteringen kan je nu met Messi in de arena spelen en met Almunia in de goal.

Goals compilatie
De meeste kennen hem wel: Hjerpseth. In samenwerking met EA Sports en FIFARalle hebben ze de eerste FIFA 12 goals compilatie gemaakt. De twee minuut durende video laat een aantal beeldschone goals zien en de kracht van de Player Impact Engine.

Doelpunt van de Maand
Nu was het bovenstaande filmpje natuurlijk subliem, of denk jij dat je het beter kan? Wij geven je die mogelijkheid om te schitteren met jouw doelpunt! FIFA Benelux organiseert maandelijks een Doelpunt van de Maand wedstrijd, waarbij een top tien wordt samengesteld van de meeste spectaculaire goals. Je kan hier je doelpunt inzenden. Pak jij die felbegeerde eerste plaats?

Carrière Mode transfers
De vorige video over de carrière mode van FIFA 12 werd vorige keer erg positief onthaald. Creative Director Simon Humber vertelt vandaag over de transfers in FIFA 12. Naast de nieuwe toevoeging ”transfer deadline day” zijn er meerdere aanpassingen gemaakt. De bedragen zijn realistischer, je hebt te maken met de speler, de club en je moet alles goed in de gaten houden, voordat je gewilde speler naar een andere club gaat.

Update: spelen in de sneeuw en regen
Naar goede gewoonte komen de downloadmakers al snel met patches voor de demo. Op extra teams of geüpdate transfers is het nog even wachten, maar met deze patch kan je wel al in de regen en in de sneeuw spelen. Vergeet niet de readme te lezen voor je aan de slag gaat! Download hem hier.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012