FIFA 11

Toernooien Amersfoort en Dordrecht

FIFA 11
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Zondag 15 mei is de ATP Cultuurstudio in Amersfoort gastheer van de 4e editie van het FIFA Divisie toernooi. De derde editie op 3 april was een goed succes, met een hoog niveau. Koentje92 de Nederlandse vertegenwoordiger in de FIFA Interactive World Cup moest het afleggen en werd uiteindelijk vierde. Meer informatie over het toernooi en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op www.fifadivisie.nl.

Op donderdagavond 28 april kun je in de Centrale Bieb in Dordrecht meedoen aan een Xbox 360 toernooi. Voor meer informatie surf je naar www.rubii.nl.

FIFA Live is een onderzoek gestart naar een mogelijk 2 vs 2 toernooi. Mocht je interesse hebben je kunt op www.fifalive.nl je stem laten horen. Je kunt er ook meer informatie vinden over het FIFALive toernooi van zondag 1 mei in Amsterdam.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011