FIFA 11

Straatvoetbal en indoor op Wii

FIFA 11
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

EA Sports heeft vandaag bekend gemaakt dat er twee manieren van voetballen zullen zijn in FIFA 11 Wii. Je kunt traditioneel 11 tegen 11 spelen of kiezen voor de nieuwe straat voetbal mode. Bekijk de eerste screenshots en lees meer over de nieuwe mogelijkheden. FIFA 11 Wii bevat 30 officieel gelicenseerde competities, 500 teams en meer dan 15.000 spelers.

FIFA 11 Wii heeft de gameplay uitgebreid met een aanvaller tegen verdediger trick systeem waardoor de duels op het veld nog spannender worden. Het nieuwe button gebaseerde schiet systeem zorgt er voor dat je meer controle hebt over de schoten.

In de straat voetbal mode spelen de spelers in street wear. Elke speler bevat zijn eigen manier van spelen. Je kunt de muur gebruiker om verdedigers te passeren of naar teamgenoten te spelen. Zoals we eerder van FIFA Street gewend waren is er ook een power meter die je kunt activeren om een heel hard te schieten, te ontbranden in snelheid of een schokgolf naar je tegenstander te sturen.

Je kunt spelen in locaties over de hele wereld, van Brazilie tot Londen en de straten van Frankrijk. Naast straatvoetbal kun je de game dit maal ook indoor spelen. De game kun je aanpassen aan je eigen speelstijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wedstrijd wie het eerst een goal maakt, tug of war of een normale wedstrijd op tijd. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende goals, een goal wat hoger staat, muur goals of mini goals om je nauwkeurigheid te testen.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011