FIFA 11

PC demo ook op 15 september

FIFA 11
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Electronic Arts heeft laten weten dat de FIFA 11 PC demo een dag eerder zal verschijnen. Net als de Xbox 360 en PS3 demo zal de PC demo op woensdag 15 september beschikbaar zijn.

De PC demo geeft je de mogelijkheid om een wedstrijd met twee helften van 4 minuten te spelen. De demo bevat de teams Barcelona, Real Madrid, Juventus, Chelsea, Bayer Leverkussen en Lyon. Het stadion waarin je speelt is het Santiago Bernabeu en je zult Engels commentaar horen.

In de Xbox360/PS3 demo zal het ook mogelijk zijn om in de Zuid Afrikaanse arena met Kaka en Petr Cech te spelen. De teamss om de oefenwedstrijd te spelen zijn hetzelfde als op de PC, de duur van een helft zal op de console 3 minuten zijn.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011