FIFA 11

Onderhoud aan Playstation Network *update*

FIFA 11
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Op de officiële EU Playstation Blog heeft Sony bekend gemaakt dat vanaf vandaag, woensdag, 17:05 uur tot en met donderdagnacht 04:00 uur onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan het online Playstation Network. Dit betekend ook dat het onmogelijk is om FIFA 11 online te spelen, tenzij je voor 17:05 uur ingelogd bent. Trophies kun je gedurende het onderhoud wel verdienen waarna deze zo snel mogelijk online gesynchroniseerd worden als het Playstation Network weer beschikbaar is.

Update: Via Twitter komen de eerste berichten binnen dat het online gamen alweer mogelijk is via Playstation Network. Overigens is er voor de Playstation 3 gamers onder ons nog een nieuwtje, morgen komt namelijk firmware 3.60 uit.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011