FIFA 11

Kitmanager voor FIFA 11

FIFA 11
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het Italiaanse FIFAMANIA heeft het hem weer gedaan en komt met de eerste gebruiksvriendelijke kit-importer. Met deze kitmanager kan je zowel manueel elk onderdeel van het shirt apart invoegen, als automatisch. Bij deze laatste manier moet je echter wel oppassen, want dit werkt niet altijd perfect.

In de namen van de drie in te voegen files moet immers de naam van de juiste ploeg zitten. Als dat het geval is, zal het programma zelf de juiste onderdelen aan de juiste ploeg toewijzen.

Download hier de kitmanager. Andere interessante tools van FIFAMANIA zijn de FIFA 11 Version Switcher en de FIFA 11 Regenerator.

Dit artikel is geschreven door Raindog.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011