FIFA 11

FIFAMania Superpatch 11

FIFA 11
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Het Italiaanse FIFAMania heeft afgelopen week een update uitgebracht van hun FIFAMania Superpatch 11.

FIFAMania staat al jaren bekend om hun jaarlijks terugkerende Superpatch, ook dit jaar leveren ze weer een patch van hoge kwaliteit af, dit maal voor FIFA 11 PC. De FIFAMania Superpatch 11 bevat alles voor de fans van het Italiaanse voetbal. De Serie A en Serie B zijn helemaal up-to-date gemaakt. De Europa League en Champions League zijn bijgewerkt evenals de mogelijkheid om je te kwalificeren voor de World Club Championship (uiteraard alleen als je de Champions League wint).

Om de patch helemaal compleet te maken zijn er veel details toegevoegd, zo zijn er meer dan 200 scheidsrechters en meer dan 200 schoenen toegevoegd. Reclameborden, ballen en nieuwe bekers mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011