FIFA 11

FIFA 11 toernooien

FIFA 11
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De laatste tijd zijn er steeds meer offline FIFA 11 toernooien. Afgelopen zaterdag won k0entj92 de Nederlandse FIWC voorronde.

FIFA Divisie organiseert zondag 3 april haar 3e FIFA 11 toernooi. Het toernooi heeft plaats in de ATP Cultuurstudio. Een lokatie die goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Kosten zijn 15 euro, de prijzenpot is afhankelijk van het aantal deelnemers. Meer info op www.fifadivisie.nl.

Bijna een maand later organiseert Live2Game op 8 mei in Almere een FIFA 11 toernooi. Kosten voor deelname zijn 20 euro. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven op www.live2game.nl.

Wij zijn erg benieuwd wie deze toernooien gaan bezoeken. Daarnaast zouden we graag horen of er interesse is in eigen door FIFA Benelux georganiseerd toernooien die ook voor de wat mindere FIFA spelers aantrekkelijk zijn.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011