FIFA 11

Creation Centre BETA geopend

FIFA 11
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Voor iedereen die FIFA 11 met een promo-code heeft besteld is het mogelijk Creation Centre alvast uit te proberen. Met deze online tool stelt EA de gebruikers van de Playstation 3 en Xbox 360 een eigen speler of team te maken voor FIFA 11. Met het Creation Centre kan je het één en ander aan passen in de game. Zo is het mogelijk om jou gemaakte opstellingen, spelers of teams te delen met je vrienden.

De online gemaakte veranderingen kan je vervolgens downloaden naar jou FIFA 11, en vervolgens kan je deze gebruiken in de speltypen Toernooi en Aftrap van FIFA 11. Mocht jij FIFA ook al besteld hebben, maar nog geen code ontvangen hebben kan dat kloppen. EA Sports heeft voor elke bestel periode een datum vastgesteld wanneer deze groep het Creation Center kan bezoeken.

Het Creation Centre is hier te bezoeken. De code die je moet invoeren heb je ontvangen nadat je de game besteld hebt.

Meer in FIFA 11

FIFA 11 niet meer online vanaf 11 januari

Chris14 december 2012

[Update] ESWC kwalificatie 4 en 25 september

Chris16 augustus 2011

Clan KnightS* op zoek naar versterking

Chris12 augustus 2011