FIFA 10 Ultimate Team

Ultimate Team FIFA 10 februari

FIFA 10 Ultimate Team
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Electronics Arts heeft vandaag aangekondigd dat Ultimate Team voor FIFA 10 in februari te downloaden zal zijn via PlaySation Network en Xbox Live. In Ultimate Team FIFA 10 kun je kiezen uit 7000 spelers uit 27 competites. De spelers worden gerepresenteerd door kaarten, die je kunt ruilen en verkrijgen door het kopen van kaartpacks met punten die je verdient door het spelen van wedstrijden.

 FIFA 10 Ultimate Team breidt het populaire speltype uit en verzorgt een totaal nieuwe gameplay voor FIFA 10.


SCHIPHOL-RIJK, 2 december 2009. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag bekendgemaakt dat de verkoop van FIFA 10 in recordtempo verloopt. EA kondigde ook de ontwikkeling aan van FIFA 10 Ultimate Team, waarmee dit populaire speltype wordt uitgebreid en een totaal nieuwe gameplay wordt verzorgd voor FIFA 10, de populairste sportgame* ooit op de PLAYSTATION®3 en de Xbox 360?.

Volgens interne verkoopcijfers zijn er sinds de lancering van FIFA 10 wereldwijd meer dan 4,5 miljoen exemplaren van de game verkocht. Dat is een toename van maar liefst 26 procent ten opzichte van dezelfde verkoopperiode vorig jaar (acht weken in Europa en vijf weken in Noord-Amerika). Daarnaast heeft FIFA 10 nieuwe verkooprecords gehaald voor online gamen: gemiddeld wordt de game 3 miljoen** keer per dag gespeeld. In totaal is de game de laatste twee maanden meer dan 113 miljoen^ keer online gespeeld op de PLAYSTATION 3 en Xbox 360. FIFA 10 Ultimate Team, dat volgend jaar wordt uitgegeven, is een krachtigere, realistischere en spannendere versie van het speltype dat vorig jaar zo succesvol was. Je kunt je Ultimate Team nu helemaal naar je hand zetten.

Je kunt nu een Ultimate Team samenstellen met de beste voetballers ter wereld en één ploeg of meerdere ploegen tegelijk coachen, waarna je het opneemt tegen andere gamers in de online toernooien die voortdurend worden bijgewerkt. FIFA 10 Ultimate Team is voor alle gamers die FIFA 10 online spelen een nieuwe uitdaging om met hun team de strijd aan te gaan tegen de rest van de wereld.

“FIFA 10 Ultimate Team is een stuk realistischer en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe uitdagingen en content”, aldus producent Paul Hossack. “Je kunt nu kiezen uit meer dan 7000 spelers uit 27 competities. Daaruit stel je één of meer ploegen samen, waarna je kunt laten zien hoe goed je het nieuwe teamgeestsysteem onder de knie hebt. Je kunt meedoen aan toernooien met verrassende voorwaarden en beloningen. Bovendien brengen we regelmatig nieuwe toernooien en andere updates uit om de game interessant en spannend te houden.”

FIFA 10 Ultimate Team heeft meer opties en spelers. Je beschikt nu over dezelfde mogelijkheden als coaches en trainers in de echte voetbalwereld om de beste teams samen te stellen. Bepaal zelf hoe je je team wilt coachen. Je kunt al je aandacht richten op één geweldige ploeg, of juist meerdere ploegen tegelijk coachen om in te spelen op de verschillende eisen van de toernooien en competities. Koop, verkoop en ruil de beste spelers om jouw ultieme droomploeg samen te stellen. Kies de juiste strategie om je ploegen voor te bereiden op de verschillende competities. Het nieuwe teamgeestsysteem is gebaseerd op hoe spelers op het veld met elkaar omgaan, waardoor het nu nóg belangrijker is om je teams en ploegen optimaal te coachen. Laat je zorgvuldig samengestelde ploegen meedoen in standaardtoernooien en thematoernooien en neem het op tegen de beste teams ter wereld.

Test je vaardigheden als speler en coach om de beste ter wereld te worden. FIFA 10 Ultimate Team is vanaf februari 2010 verkrijgbaar voor 400 Microsoft®punten of ? 4,99 als download via Xbox LIVE en PlayStation Network voor FIFA 10. Je hebt FIFA 10 en een internetverbinding nodig om FIFA 10 Ultimate Team te kunnen spelen. FIFA 10 Ultimate Team wordt ontwikkeld door EA Canada in Vancouver, Canada. Er is nog geen classificatie beschikbaar.

Ga voor meer informatie over FIFA 10 Ultimate Team naar http://www.FIFA.easports.com. Screenshots zijn te downloaden op http://info.ea.com.

* Gegevens van www.metacritic.com op 27 november 2009
** Gebaseerd op gemiddeld aantal online gebruikers tussen 1 oktober 2009 en 19 november 2009. ^ Op 30 november 2009.

Meer in FIFA 10 Ultimate Team

Veilingen via het web

Chris30 juli 2010

Ultimate Team prijsvraag

Joost7 mei 2010

Manage je Ultimate Team online

Chris17 april 2010