FIFA Interactive World Cup 2011

Nederlandse FIFA Interactive World Cup voorronde

FIFA Interactive World Cup 2011
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat op 19 maart tijdens Gamekings Live de Nederlandse FIFA Interactive World Cup voorronde plaats heeft. Je kunt tijdens deze Nederlandse voorronde als beste Nederlandse speler een plek verdienen in één van de Live Qualifiers in Europa.

Als je in de voorronde de overwinning naar je toe weet te trekken, reis je naar Berlijn, London, Kopenhagen of Warschau om daar in de kwart finales in te stromen. Weet je ook daar de hoogste podiumplaats te behalen, dan ga je door naar de FIWC Grand Finale die zal plaatsvinden tijdens het Ballon d’Or Gala in Zurich.

De Nederlandse voorrondes vinden 19 maart plaats  in de Utoplois bioscoop, Forum 16 in Almere vanaf 11.00 (10.30 aanwezig). De finale zal plaatshebben om 17.00. Meedoen aan het toernooi kan alleen door middel van een officiële aanmelding via FIWC2011@electronicarts.nl. Er zijn slechts 40 plekken, vol is vol. Inschrijven is mogelijk tot en met 15 maart 2011.

Meer in FIFA Interactive World Cup 2011

De finale van de FIWC…

Joost29 juni 2011

Koentje_92 op FIWC in Berlijn

Chris14 mei 2011

Belgische FIFA Interactive World Cup voorronde

Chris18 maart 2011