FIFA 20

Vigril van Dijk & Eden Hazard op cover van FIFA 20

FIFA 20
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De aankomende FIFA heeft de twee grootste voetbalsterren uit de Benelux (van dit moment) op de cover staan. EA Sports heeft namelijk bekend gemaakt dat Vigril van Dijk en Eden Hazard de de verpakking van sieren van FIFA 20. Champions League-winnaar Van Dijk verschijnt op de cover van de FIFA 20 Champions Edition, terwijl Hazard te zien is op de cover van de FIFA 20 Standard Edition.

“Het is een grote eer voor mij om op de cover van FIFA 20 te staan”, zei Virgil van Dijk. “Ik speel FIFA al zolang ik mij kan herinneren en daarom ben ik ongelofelijk trots dat ik Liverpool FC mag vertegenwoordigen op de cover van zo’n iconische game”.

“EA SPORTS FIFA is de grootste voetbalgame ter wereld, en ik speel het al jaren tegen mijn broers”, zei Hazard. “Ik heb het geluk dat ik al eerder op de cover heb mogen staan, maar om wereldwijd op de voorkant van FIFA 20 te verschijnen is geweldig en ik hoop zoveel mogelijk gamers enthousiast te maken, net als wanneer ik dit seizoen het veld opga voor Real Madrid!”

Update 30-07:

Vandaag is ook cover van de Ultimate Edition uit de doeken gedaan door EA Sports. De Franse legende Zinédine Zidane zal op de voorkant van de boxart pronken. Daarnaast zal Zizou één van de nieuwe ICONs zijn in FIFA 20.

 

Meer in FIFA 20

FUT 20 Team of the Week – Week 14

Jordi18 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 13

Jordi11 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 11

Jordi27 november 2019