FIFA 20

Nieuwe Nederlandse commentators in FIFA 20: Sierd de Vos en Jeroen Grueter

FIFA 20
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het heeft er alle schijn van dat Sierd de Vos samen met Jeroen Grueter het Nederlandse commentaar heeft ingesproken voor FIFA 20.  El Sierd is werkzaam als commentator van Ziggo Sport, waar hij vaak te horen is bij wedstrijden uit de buitenlandse topcompetities en de Champions League. Grueter, werkzaam bij de NOS, is onder andere bekend van zijn stemgeluid bij wedstrijden uit de Eredivisie en het Nederlands elftal. Hoewel de mannen op Twitter nog wat geheimzinnig doen, zijn wij overtuigd dat het gaat om de rol als commentators in FIFA 20.

Niet langer zullen Evert ten Napel en Youri Mulder in de FIFA-serie te horen zijn. Sinds de toevoeging van het Nederlandse commentaar, in FIFA 2005, was het duo elk jaar verantwoordelijk voor het inspreken van duizenden namen en zinnen. Met dit nieuws komt er een einde aan een tijdperk van uitspraken als: “Hij zet een tackle in!” of “Die bal gaat richting de cornervlag!”.

Meer in FIFA 20

FUT 20 Team of the Week – Week 14

Jordi18 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 13

Jordi11 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 11

Jordi27 november 2019