FIFA 20

FIFA 20 – Pro Clubs

FIFA 20
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Eerder deze week heeft EA Sports de wijzigingen aan de Pro Clubs gamemode van FIFA 20 aangekondigd. Om te beginnen is het aanpassen van je virtuele prof op de schop gegaan. Met een nieuw systeem wordt het mogelijk het gezicht van je speler volledig naar eigen wens aan te passen. Net als in FIFA 19 blijft het mogelijk om te kiezen in manier van juichen en het nemen van dode spel momenten. Ook het kiezen van naam, welke uitgesproken wordt door de commentators van de game, blijft mogelijk in FIFA 20. Wel zijn er enkele nieuwe posities toegevoegd, namelijk LF/RF, LM/RM en LWB/RWB.

In FIFA 20 zijn er ook aanpassingen gedaan aan de progressie van de virtuele profs. Alle nieuwe spelers zullen starten met een beoordeling van 80. EA Sports heeft tevens dertig nieuwe speler-kenmerken, waarmee je de kwaliteiten van de speler naar jouw idee kan finetunen.

Voor FIFA 20 heeft EA de wedstrijdpresentatie van Pro Clubs herzien. Naast het herzien van het logo, herhalingen en clubuitingen gaat EA gebruik maken van argumented reality (AR). AR zal ingezet worden om speciale overlays, bijvoorbeeld na het scoren van een doelpunt, een authentiekere uitstraling te geven. Door aanpassingen in de herhalingen-camera zal het ook gemakkelijker zijn om met je hele team een doelpunt te vieren.

In Pro Clubs van FIFA 20 worden twee nieuwe wedstrijdtypes geïntroduceerd: House Rules Cups en Practise Match. Zoals de naam al doet vermoeden zijn House Rule Cups overgenomen uit de FIFA 19 Kick Off vernieuwingen. Hiermee probeert EA Sports meer variatie te creëren in de wedstrijden die gespeeld worden. Met Practice Match wordt het mogelijk om oefenwedstrijden te spelen tegen de computer, op de niveaus die je gewend bent uit eerdere FIFA’s.

 

Lees meer over de doorgevoerde wijzigingen van Pro Clubs in FIFA 20 in het Pitch Notes artikel op de site van EA.

Meer in FIFA 20

FUT 20 Team of the Week – Week 14

Jordi18 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 13

Jordi11 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 11

Jordi27 november 2019