FIFA 20

FIFA 20 – Officiële Gameplay Trailer

FIFA 20
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Over iets meer dan twee maanden verschijnt de game waar veel FIFA-liefhebbers reikhalzend naar uitkijken: FIFA 20. Nadat vorige week het nieuws verscheen over de nieuwe Nederlandse commentators en eerder deze week over de gestopte samenwerking van EA met Juventus, hebben we vandaag weer nieuws over de nieuwe FIFA. In een flitsende trailer laat EA Sports de gameplay vernieuwingen van FIFA 20 zien. 

In de video van anderhalve minuut wordt gestart met de nieuwe mechanics van vrije trappen en strafschoppen. Het wordt mogelijk om de bal gerichter te plaatsen, waarbij je ook de bal verschillende effecten mee kan geven. Met vernieuwde 1 op 1 duels, verbeterde balphysics en nieuwe manieren van scoren geeft EA Sports ons in FIFA 20 meer variatie, in zowel aanvallend als verdedigend opzicht.

 

Meer in FIFA 20

FUT 20 Team of the Week – Week 14

Jordi18 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 13

Jordi11 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 11

Jordi27 november 2019