FIFA 20

FIFA 20 – Carrière Modus

FIFA 20
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Afgelopen week kon je op FIFA Benelux lezen over Ultimate Team en Pro Clubs van FIFA 20. Vandaag is het de beurt aan de derde grote gamemode van FIFA 20, de carrière modus. Binnen enkele dagen verwachten wij ook nieuws over Volta, de straatvoetbal gamemode van FIFA 20.

Manager Customization

Een veelgehoorde wens vanuit de community is het aanpassen van de manager. In FIFA 20 kan je gebruik maken van een nieuwe editor, waarmee je het gezicht, haarstijl en kleding van de manager kan aanpassen. Voor het eerst in de geschiedenis van de FIFA-serie wordt het ook mogelijk om een vrouwelijke manager te maken.

Moraal van spelers

EA Sports heeft voor FIFA 20 uitgepakt om het moraal van je spelers gedetailleerder uit te werken. Met de nieuwe persconferenties en vernieuwde interviews krijg jij veel verschillende vragen van journalisten te verduren. De antwoorden op deze vragen zijn van invloed op de moraal van je spelers en daarmee ook de prestaties van je team.

Team Management

In de vorige alinea heb je kunnen lezen dat het spelersmoraal een belangrijke rol speelt in FIFA 20. Het is hierom belangrijk dat je regelmatig verschillende spelers speeltijd geeft. Met het vernieuwde Team Management wordt het nog makkelijker om spelers te vergelijken.

Competitie-specifieke thema’s

In FIFA 20 ervaar je verschillende thema’s in de menu’s van de game, afhankelijk van de competitie waarin je speelt op dat moment. Dit is toegevoegd voor de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS, UEFA Champions League en UEFA Europa League.

Voor meer details over de carrière modus van FIFA 20 kan je terecht in het Pitch Notes artikel van EA.

Meer in FIFA 20

FUT 20 Team of the Week – Week 14

Jordi18 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 13

Jordi11 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 11

Jordi27 november 2019