FIFA 20

EA Sports en Juventus beëindigen samenwerking

FIFA 20
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Gisteren hebben EA Sports en Juventus bekend gemaakt dat er een einde komt aan de samenwerking. Door een exclusieve samenwerking van de voetbalclub met Konami, maken van PES, verliest EA enkele licenties. In FIFA 20 zal De Oude Dame hernoemd worden naar Piemonte Calcio, waarbij ook het officiële logo wordt vervangen door een nep exemplaar.

Juventus in FIFA 19

Het verdwijnen van de licentie heeft geen gevolgen voor de spelers van Juventus. Goed nieuws voor Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten, want zij zullen nog steeds in FIFA 20 zitten. De spelers zullen ook nog steeds aanwezig zijn in Ultimate Team. Hierdoor blijft het mogelijk om speciale kaarten van de spelers te krijgen in FUT.

Piemonte Calcio zal als team speelbaar zijn in Kick-Off, Carrière Modus en de nieuwe gamemode Volta.

 

Meer in FIFA 20

FUT 20 Team of the Week – Week 14

Jordi18 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 13

Jordi11 december 2019

FUT 20 Team of the Week – Week 11

Jordi27 november 2019