EURO 2012

Nederlands Elftal winnende formule

EURO 2012
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Morgen avond staat voor het Nederlands Elftal de eerste EURO 2012 wedstrijd op het programma. Electronic Arts geeft het Nederlands Elftal wat tips met de volgens hun winnende formule.

Wat denken jullie zelf? Wat zien jullie als de winnende formule?

 • rickagovv

  Het werkte blijkbaar niet.

  • Thomas’

   Domme reactie weer. Oranje speelde toch niet met VDV op rechts, Robben op links, Bouma op de linksachter en Mathijsen centraal achterin? Dit is een compleet andere opstelling.

 • RutgerFB

  Haha, het zegt al genoeg dat ze Van Bommel in dit filmpje zo erg zitten te hypen terwijl hij samen met V.D Wiel en Robben de zwakste schakel was op het veld.

  Ik zou zo spelen:

  ————–Steek——————
  V/d wiel–Heitinga-De Jong–Willems
  ————-Van Bommel————–
  –Narsingh—Sneijder—-Robben—–
  ——–Huntelaar—Van Persie—–

 • YNWA

  Je kunt wel met Huntelaar spelen, maar Afellay en Robben spelen niet af: egotjes. Daarom kiest Bert denk ik voor RVP. Wanneer je met voorzetten (rechtsbenige rechtsvoor en linksbenige linksvoor) gaat spelen, dan is Klaas-Jan op zijn best.

  Toch, als Bertje wilt winnen, moet hij sowieso Klaas-Jan opstellen, al dan niet met RVP. Probeer anders het systeem van Italië: 3(eigelijk 5 dan)-5-2; dit werkt prima!

Meer in EURO 2012

UEFA Euro 2012 PC update

Joost13 juni 2012

EURO 2012 patch

Chris25 mei 2012

Omweg voor ‘freezes’ UEFA Euro 2012

Joost1 mei 2012