2014 FIFA World Cup

Winnaars 2014 FIFA World Cup pakket prijsvraag

2014 FIFA World Cup
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De winnaars van onze 2014 FIFA World Cup pakket prijsvraag zijn bekend. Uit de meer dan 100 inzendingen kozen we de inzendingen van Matteo (België) en en Robin (Nederland). Beiden zijn inmiddels geïnformeerd en krijgen het 2014 FIFA World Cup pakket wat mogelijk is gemaakt door Electronic Arts zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Matteo
“Als frequent en trouw bezoeker van FIFA Benelux ben ik al meer dan 15 jaar gebeten ben door voetbal, zowel in het stadion, op het veld als achter de console!
Met dit supporterspakket ben ik helemaal klaar om op de grote markt in Antwerpen voor onze nationale ploeg te supporteren.
Ik zal met veel plezier over FIFA Benelux stoefen, als mensen vragen waar ik dit super leuke pakket vandaan heb.”

Robin
“Wij zijn erg trouwe Holland supporters, zoals de rest van het land. Elke wedstrijd wordt wel gekeken. Alleen elk jaar weer mist er iets, hier in huis.
Mijn vader vindt het gezellig maken en al die oranje ‘troep’ maar onzin. Met dit pakket hebben we toch wat oranje dingen in huis en misschien krijg hij Oranje koorts en zitten we vanaf dit jaar, wel altijd met gezellige oranje dingen in huis. Want ja, dat hoort er nou eenmaal bij!”

Wij wensen Matteo nog veel succes met zijn examens en hopen dat Robin en zijn familie het huis gezellig Oranje kunnen maken.

Meer in 2014 FIFA World Cup

EA voorspelde Duitsland als wereldkampioen

Bastiaan14 juli 2014

EA Sports voorspelt Duitsland als wereldkampioen

Jordi12 juni 2014

2014 FIFA World Cup pakket prijsvraag

Chris15 mei 2014