2014 FIFA World Cup

2014 FIFA World Cup demo video’s

2014 FIFA World Cup
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De demo van 2014 FIFA World Cup verscheen gisteren, waardoor er vandaag al veel YouTube video’s geüpload zijn met beelden van de game. Wij hebben voor dit artikel een paar video’s verzameld, waarin verschillende aspecten van de game goed belicht worden. Onder andere de indrukwekkende graphics en nieuwe elementen uit het penalty-systeem van de game naar voren in de video’s.

Om te beginnen een video van CVG waarin een volledige wedstrijd wordt laten zien uit de demo. De sfeer tijdens wedstrijd Brazilië – Engeland in de game is net als de gameplay goed te zien.

 

FIFA Benelux redacteur Kalax03 laat op zijn YouTube kanaal een nieuwe skillmove uit de game zien en daarnaast ook onderstaande video met het verbeterde penalty-systeem. Je kunt onder andere zien dat de wereldberoemde Panenka-variant van de strafschop anders is dan in FIFA 14, alsmede dat een keeper meerdere bewegingen maakt om de penaltynemer uit zijn concentratie te halen.

 

Tot slot een video van de Nederlandse YouTuber HeezerulesNL, die een kleine review heeft gemaakt van de game. Wat hij van de game vindt en of de game toegevoegd zal worden aan zijn collectie laat hij weten in de onderstaande video.

 

Wat vind jij tot nu toe van de demo van 2014 FIFA World Cup? Ga jij de game kopen? Of heb je een leuke video van de game gezien die absoluut niet gemist mag worden? Laat het weten in het reactiesysteem.

 

Meer in 2014 FIFA World Cup

EA voorspelde Duitsland als wereldkampioen

Bastiaan14 juli 2014

EA Sports voorspelt Duitsland als wereldkampioen

Jordi12 juni 2014

Winnaars 2014 FIFA World Cup pakket prijsvraag

Chris5 juni 2014